Park Village Océlandes

Vakantiepark in Les Landes - Saint Julien en Born - Zuid-West Frankrijk

Village Ocelandes

Onze huisjes

Voorwaarden

Huurperiode:
In het hoogseizoen (week 27-35) zijn aankomst en vertrek alleen op woensdag en zaterdag mogelijk. De minimale verblijfsduur is dan 7 nachten. In voor- en naseizoen is de minimale verblijfsduur 4 nachten.
Aankomst na 16:00 uur; vertrek voor 10:00 uur.

Reserveren:
Uw reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling of na ontvangst van de gehele huursom indien u reserveert binnen 8 weken vóór aanvang van de huurperiode.

Betalen:
A
anbetaling: 30% van de huursom binnen 2 weken na de reservering.
Restant: 70% van de huursom, 8 weken voor aankomst. Wanneer de reservering 8 weken of minder voor aankomst is, dan de complete huursom per omgaande betalen.
Betaalwijze: De huursom dient voor aankomst volledig per bank te zijn voldaan.
De overige bedragen kunnen per pin of per creditcard (VISA of Mastercard) worden betaald bij de receptie.

Sleuteloverdracht:
Bij aankomst wordt u welkom geheten door onze meertalige beheerders ter plaatse. U ontvangt de sleutel en zij wijzen u de weg op het terrein en informeren u over zaken van algemene aard.

Borgsom:
Bij aankomst dient u een borg van € 250 te betalen. Wij raden aan de borg met creditcard (pre-autorisatie) te betalen, zodat u bij vertrek niet hoeft te wachten tot de woning gecontroleerd is.

Schoonmaak:
Uw bungalow wordt bij vertrek schoongemaakt, echter u wordt verzocht de woning in goede staat van netheid achter te laten, anders zijn wij genoodzaakt extra schoonmaakkosten te berekenen. Laat geen afwas, volle prullenbakken, vuilniszakken e.d. staan.

Inventaris:
De door u gehuurde bungalow is zo volledig mogelijk ingericht, echter linnengoed (lakens, slopen, dekbedhoezen, hand- en theedoeken) dient u zelf mee te nemen. Bedlinnen en handdoekenpakketten zijn tevens te huur bij de receptie.

Maximaal aantal gasten:
Gebruik en bewoning maximaal door het aantal aangegeven personen waarvoor de bungalow is ingericht. Bij constatering van bewoning door meer dan het toegestane aantal personen door degene die de controle uitvoert, heeft hij/zij het recht hier maatregelen tegen te nemen.

Huisdieren:
Helaas is het voor huurders NIET toegestaan huisdieren mee te nemen.

Aansprakelijkheid:
Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor: diefstal, verlies, schade, kwetsing of ongeval veroorzaakt door personen of goederen tijdens en ten gevolge van hun verblijf; geringe afwijkingen van de aangeboden accommodatie; het onklaar of buiten werking raken van technische installaties of het uitvallen of sluiten van voorzieningen en/of faciliteiten op het park Indien u desondanks een klacht mocht hebben tijdens uw verblijf dient u deze zo spoedig mogelijk aan het ter plaatse zijnde beheer kenbaar te maken. Uiteraard zijn positieve suggesties ook welkom.

Anneleren:
Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.