Park Village Océlandes

Vakantiepark in Les Landes - Saint Julien en Born - Zuid-West Frankrijk

Voorwaarden

HUURPERIODE: De huurperiode gaat in op de dag van aankomst, waarbij u (in het hoogseizoen) uitsluitend op zaterdag of woensdag kunt arriveren vanaf 16:00 uur.
De huurperiode eindigt op de dag van vertrek vóór 10.00 uur (in het hoogseizoen is vertrek ook mogelijk op zaterdag of woensdag)

RESERVERING: Uw reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling of de gehele huursom indien u reserveert binnen 8 weken vóór aanvang van de huurperiode.

BETALING: Een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag dient binnen 2 weken voldaan te zijn. Het resterende bedrag dient 8 weken voordat de huurperiode ingaat voldaan te zijn. Indien de boekingsdatum 8 weken of minder voor de huurperiode ligt, dient het totaalbedrag per omgaande voldaan te worden.

SLEUTELOVERDRACHT: Bij aankomst wordt u welkom geheten door onze meertalige beheerders ter plaatse. U ontvangt de sleutel en zij wijzen u de weg op het terrein en informeren u over zaken van algemene aard.

BORGSTELLING: bij aankomst dient u waarborgsom van € 250,00 te betalen. Na vertrek wordt de woning gecontroleerd, indien alles in goed orde is achtergelaten en er geen schade en/of breuk is, wordt de borgsom direct geretourneerd.
Indien wel sprake is van schade en/of breuk, zullen de kosten op de borgsom in mindering worden gebracht. Indien de schade hoger is dan de borgsom vindt verrekening van de kosten plaats.

SCHOONMAAK: Uw woning wordt bij vertrek schoongemaakt, echter u wordt verzocht de woning in goede staat van netheid achter te laten, anders zijn wij genoodzaakt extra schoonmaakkosten te berekenen. Laat geen afwas, volle prullenbakken, vuilniszakken e.d. staan.

INVENTARIS: De door u gehuurde woning is zo volledig mogelijk ingericht, echter linnengoed (lakens, slopen, dekbedhoezen, hand- en theedoeken) dient u zelf mee te nemen. Bedlinnen en handdoekenpakketten zijn te huur bij de receptie.

MAXIMAAL AANTAL PERSONEN: Gebruik en bewoning maximaal door het aantal aangegeven personen waarvoor de woning is ingericht. Bij constatering van bewoning door meer dan het toegestane aantal personen door degene die de controle uitvoert, heeft hij/zij het recht hier maatregelen tegen te nemen.

HUISDIEREN: Het voor huurders niet toegestaan huisdieren mee te nemen.

AANSPRAKELIJKHEID: Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor: diefstal, verlies, schade, kwetsing of ongeval veroorzaakt door personen of goederen tijdens en ten gevolge van hun verblijf; geringe afwijkingen van de aangeboden accommodatie; het onklaar of buiten werking raken van technische installaties of het uitvallen of sluiten van voorzieningen en/of faciliteiten op het park. Indien u desondanks een klacht mocht hebben tijdens uw verblijf dient u deze zo spoedig mogelijk aan het ter plaatse zijnde beheer kenbaar te maken. Uiteraard zijn positieve suggesties ook welkom.

ANNULERING: Indien u wilt annuleren, dient u een met redenen omkleed verzoek schriftelijk te verstrekken aan verhuurder. Het ongedaan maken van een reservering is ook mogelijk als de huurder een gelijkwaardige vervanger vindt, dit echter op voorwaarde dat wij een bevestiging en een betaling van de nieuwe huurder ontvangen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Bij annulering zonder vervanger bedragen de annuleringskosten: bij annulering meer dan 6 weken voor aanvang van de huurperiode 50% van de totale huursom, bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode 100% van de totale huursom.

Wij adviseren u dringend een annuleringsverzekering af te sluiten, waarbij u gedekt bent tegen onvoorziene, bijzondere omstandigheden, waardoor u niet met vakantie kunt gaan. Dit kan natuurlijk alleen indien de reden van afzegging een verzekerde gebeurtenis is volgens de annuleringsvoorwaarden van de verzekeringsmaatschappij.

PARKREGLEMENT: De huurder dient zich te houden aan de voorwaarden zoals genoemd in het parkreglement dat u ontvangt bij het inchecken.