Park Village Océlandes

Vakantiepark in Les Landes - Saint Julien en Born - Zuid-West Frankrijk

Type 2C

type 2cType 2C is deel van een blokje van 4. De woningen zijn molenwiek geschakeld en met een ruime tuin omgeven. Door de dichte begroeiing heeft u veel privacy.

In alle woningen vindt u een zeer complete inrichting die door elke (privé) eigenaar naar eigen smaak is ingericht waardoor u altijd een uniek plekje tot uw beschikking heeft.

Qua indeling van de woningen hebben wij voor u een aantal verschillende types waar u uit kunt kiezen (2C, 4C en 3C). Alle woningen hebben hetzelfde woonoppervlak, alleen de indeling is anders.

Iedere woning heeft op de bovenverdieping 1 dichte slaapkamer met daarnaast een vide slaapkamer. Er staan meestal 4 bedden maar er zijn ook huizen met een stapelbed en 3 losse bedden, zodat u met het hele gezin boven kunt slapen.

Op de benedenverdieping staat in een aantal gevallen een (2-persoons) bankbed.

Omdat we een groot aantal woningen op het park verhuren hebben we ook veel keuze in ligging en huistypes. In de buurt van het zwembad of juist meer aan de rand van het park? Laat het ons weten, wij gaan op zoek.

Bij uw reservering kunt u al een voorkeur opgeven, maar natuurlijk is het ook mogelijk eerst contact met ons op te nemen als er speciale wensen zijn, wij helpen graag om uw favoriete plek op het park te vinden!

 

Kenmerken:

Kenmerken

 

Beschrijving huisjes (klik op de foto)