Park Village Océlandes

Vakantiepark in Les Landes - Saint Julien en Born - Zuid-West Frankrijk

Village Ocelandes

Onze huisjes

Golf

In de omgeving van Village Océlandes bevinden zich meerdere golfbanen.

Biarritz le Phare ligt aan de Côte de Basque. Deze baan heeft 18 holes verspreid over 5,4 km en is in binnen- en buitenland geliefd bij de professionals. Deze baan wordt regelmatig gebruikt voor toptoernooien.
http://www.golfbiarritz.com/

Golf d’Arcangues onderscheidt zich door de fantastische uitzichten over Baskische landschappen. Hier kan men een genoeglijke partij golf spelen en tevens genieten van de omgeving tijdens het wandelen en spelen op de course. De balans tussen open holes en holes die zijn verscholen tussen de bossen is perfect.
http://www.golfdarcangues.com/ 

Golfbaan Seignosse

Golfbaan Seignosse 

Seignosse is een baan met voor elk wat wils. De door eiken- en pijnbomen omzoomde fairways vormen een uitdaging voor iedere golfer. De diverse zand- en grasbunkers alsmede de verschillende waterpartijen maken deze baan zeer aantrekkelijk
http://www.seignosse-golf.com/

Malika Golf Club Bassussary is omringd door eeuwenoude eikenbomen en ligt aan de voet van de bergen. Men heeft de keuze uit zowel holes die tegen de helling liggen als holes die gewoon vlak liggen.
http://www.makilagolfclub.com/ 

 

Golfbaan Moliets et Maa

Golfbaan Moliets et Maa

Moliets is voor een gedeelte gebouwd tussen de naaldbossen van Les Landes (13 holes) en voor een ander gedeelte langs de kust (5 holes). Het is een snelle baan met bunkers in alle vormen en maten. Sinds 1998 is Moliets een internationaal trainingscentrum voor de Nationale Federatie.
http://www.golfmoliets.com/

Biscarrosse Golf ligt tegenover het noordelijke meer en beschikt over 2 parcours van 9 en 18 holes. Het is een heuvelachtige baan, omgeven door bossen.
http://www.biscarrossegolf.com