Park Village Océlandes

Vakantiepark in Les Landes - Saint Julien en Born - Zuid-West Frankrijk

Coronabeleid

Het heersende Coronavirus heeft inmiddels veel gevolgen voor het reizen naar het buitenland. Grenzen zijn gesloten en voor een aantal landen is een negatief reisadvies. Voor de officiële informatie kunt u terecht op de sites van de overheid.

Ook wij ontvangen uiteraard al vragen over de gedane- en voorgenomen boekingen in Village Océlandes. Naar aanleiding van deze uitzonderlijke situatie hebben wij het volgende besloten voor huurders die de komende tijd een huisje willen boeken én voor huurders die inmiddels een huisje hebben geboekt:

Bestaande boeking:
U hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw (aan)betaling niet terugkrijgt.

Indien uw verblijf 2 weken voor aanvang niet door kan gaan vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus (negatief reisadvies), dan kunt u uw reservering annuleren en betalen wij het bedrag dat reeds betaald is (minus de reserveringskosten) aan u terug. Voor alle andere annuleringen zijn de polisvoorwaarden van uw annuleringsverzekering van toepassing.
Wij stellen het betalen van restantbetalingen voorlopig uit tot 2 weken (in plaats van 8) voor aankomst.

Nieuwe boeking:
U kunt nu een boekingsaanvraag doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het feit dat u uw geld niet terugkrijgt. Wij vragen tot nader order geen aanbetaling; de gehele huursom hoeft pas 2 weken voor aankomst te zijn voldaan. Betalen op het park is niet mogelijk.

We zijn ervan overtuigd dat we deze bijzondere tijd samen zullen doorstaan ​​en dat we binnenkort vele gasten een welverdiende vakantie kunnen bieden.

Zorg goed voor uzelf, uw medemensen en blijf gezond!

Team Park Village Océlandes